Øvet hold i Cubansk Salsa

v/ Miguel Luna

Tilmeld dig

På dette øvet kursus i cubansk salsa vil Miguel Luna arbejde videre med bodywork, footwork, musikforståelse, komplicerede figurer og styling.

Det øvede hold i cubansk salsa er for de rutinerede dansere. Der forudsættes indgående kendskab til rytmeforståelse og figurer i salsa. 

Du skal være medlem af foreningen for at deltage på det faste hold. Er du ikke det, koster det 50 kr. om året for medlemsskab: https://salsaviborg.nemtilmeld.dk/43

Salsaerfaring: Der forudsættes indgående kendskab til rytmeforståelse og figurer i salsa

START: Tirsdage kl. 19:40 – 20:55

INSTRUTØR: Miguel Luna

VARIGHED: Undervisningslektioner a’ 75 min, antal gange varierer fra sæson til sæson

PRIS: 60 kr pr. lektion

TILMELDING: Du kan tilmelde dig og betale her>>

LOKATION: Salsa Viborg c/o 10’eren, Rughavevej 2, 8800 Viborg

Miguel Luna, kommer fra Málaga i Spanien. Han underviser regelmæssigt i forskellige begivenheder i Aarhus og omegn, hvor han bor. Miguel har siden 2014 undervist “Latin Dances” i Horsens (Student Sports of VIA University College) og gør det fortsat. Han har undervist i salsa forskellige steder så som Fidel’s, Cafe i Paradis, Regn, Rusk & Rueda 2015.

Han begyndte at undervise på forskellige workshops i  Salsa Viborg omkring April 2015 og  efterfølgende begyndte han at undervise de ugentlige hold som han gør nu. 

Han har forberedt nogle simple koreografier for hans dansere så de kan deltage i forskellige begivenheder så som “Northside”, “Dansens dag i Horsens”, semester fester på VIA m.fl.

Miguel har danset Cuban salsa siden 2014 og ses ofte på dansegulvene i både Aarhus og Horsens. Han har også deltaget i nogle salsa festivaller og salsa begivenheder rundt omkring i Europa, så som Hamburg, København, Roskilde og Baila Siempre.

 

 

Det praktiske

Prisen pr. session er 60 kr., men betales som et samlet beløb for hele sæsonen.

For at blive tilmeldt holdet skal du:

  1. Tilmelde dig på https://salsaviborg.nemtilmeld.dk/
  2. Husk at anføre det rigtige hold samt dit køn
  3. Vi bekræfter din indbetaling og tilmelding

FØRST til mølle-princippet:
Vi forbeholder os retten til at lukke holdet for kvinder, hvis fordelingen af køn bliver for skæv. Der er fortrinsret for nuværende holddeltagere. Hvis I kommer som par, er I sikret en plads.

Ønsker du at blive medlem af foreningen for at fortsætte på et fast hold koster dette 50,- kr. om året. Således kan du også deltage i vores ekstraordinære events som foregår året rundt. Du kan læse mere om vores aktiviteter her>>

Når du har betalt deltagergebyret for holdet, har vi desværre ikke mulighed for at refundere pengene. Heller ikke selvom du fortryder, eller ikke har mulighed for at gå på holdet alligevel. Kun hvis der ikke bliver plads på holdet, eller holdet ikke bliver oprettet, vil du få deltagergebyret retur.

Besøg desuden vores Facebookside og Facebookgruppe her: https://www.facebook.com/salsaviborg/ og https://www.facebook.com/groups/562205250534457/