Improverhold i Cubansk Salsa

v/ Søren Frølund

Tilmeld dig

På dette improverkursus i cubansk salsa vil Søren Frølund føre deltagerne videre i den fantastiske verden salsadansen åbner op for.

Holdet er en fortsættelse af begynderholdet, og forudsætter, at man har danset mindst en sæson på begynderholdet. Her får du en højere teknisk forståelse af dansen, en forbedret stil, en krop i balance og fokus på arme og krop. Holdet er derfor også for dansere, som har danset længere tid, men som ønsker fokus på ovenstående.

Det er ingen betingelse at komme som par – du kan sagtens komme alene.

Du skal være medlem af foreningen for at deltage på det faste hold. Er du ikke det, koster det 50 kr. om året for medlemsskab https://salsaviborg.nemtilmeld.dk/43/

 

Salsaerfaring: Forudsætter, at man har danset mindst en sæson på begynderholdet

START: Tirsdage kl. 19.40-20.55

INSTRUTØR: Søren Frølund

VARIGHED: Undervisningslektioner a’ 75 min, antal gange varierer fra sæson til sæson

PRIS: 60 kr pr. lektion

TILMELDING: Du kan tilmelde dig og betale her>>

LOKATION: Salsa Viborg c/o 10’eren, Rughavevej 2, 8800 Viborg

Søren Frølund har danset salsa siden midten af 80’erne og er meget inspireret af den Cubanske kultur. Han har mange cuba rejser på sit CV og blandt andet herfra, har han dyb indsigt i og forståelse for den cubanske salsa.

Han nyder at dele ud af sine erfaringer og han er en super dygtig instruktør, der evner at kunne forklare og overføre de meget grundlæggende kvaliteter i cubansk salsa.

Sørens undervisning er altid festlig og tiden flyver afsted.

 

Salsainstruktør Søren Frølund

 

Det praktiske

Prisen pr. session er 60 kr., men betales som et samlet beløb for hele sæsonen.

For at blive tilmeldt holdet skal du:

  1. Tilmelde dig på https://salsaviborg.nemtilmeld.dk/
  2. Husk at anføre det rigtige hold samt dit køn
  3. Vi bekræfter din indbetaling og tilmelding

FØRST til mølle-princippet:
Vi forbeholder os retten til at lukke holdet for kvinder, hvis fordelingen af køn bliver for skæv. Der er fortrinsret for nuværende holddeltagere. Hvis I kommer som par, er I sikret en plads.

Ønsker du at blive medlem af foreningen for at fortsætte på et fast hold koster dette 50,- kr. om året. Således kan du også deltage i vores ekstraordinære events som foregår året rundt. Du kan læse mere om vores aktiviteter her>>

Når du har betalt deltagergebyret for holdet, har vi desværre ikke mulighed for at refundere pengene. Heller ikke selvom du fortryder, eller ikke har mulighed for at gå på holdet alligevel. Kun hvis der ikke bliver plads på holdet, eller holdet ikke bliver oprettet, vil du få deltagergebyret retur.

Besøg desuden vores Facebookside og Facebookgruppe her: https://www.facebook.com/salsaviborg/ og https://www.facebook.com/groups/562205250534457/