Improver holdet

Improverholdet er en fortsættelse af begynderholdet.

Holdet er en fortsættelse af begynderholdet, og forudsætter, at man har danset mindst en sæson på begynderholdet. Holdet vil give en højere teknisk forståelse af dansen, en forbedret stil, en krop i balance og fokus på arme og krop. Holdet er derfor også for dansere, som har danset længere tid, men som ønsker fokus på ovenstående.

Du skal være medlem af foreningen for at deltage på det faste hold. Er du ikke det, koster det 50 kr. om året for medlemsskab https://salsaviborg.nemtilmeld.dk/10/

Det praktiske:

Prisen pr. session er 55 kr., men betales som et samlet beløb for hele sæsonen.

For at blive tilmeldt holdet skal du:

1. Tilmelde dig på https://salsaviborg.nemtilmeld.dk/.
2. Husk at anføre det rigtige hold samt dit køn.
3. Vi bekræfter din indbetaling og tilmelding

FØRST til mølle-princippet:
Vi forbeholder os retten til at lukke holdet for kvinder, hvis fordelingen af køn bliver for skæv. Der er fortrinsret for nuværende holddeltagere. Hvis I kommer som par, er I sikret en plads.

Beskrivelse af Søren Frølund

Søren har danset salsa siden midten af 80’erne og er meget inspireret af den cubanske kultur. Han har mange cubarejser på sit CV og blandt andet herfra, har han dyb indsigt i, og forståelse for den cubanske salsa. Han nyder at dele ud af sine erfaringer og han er en super dygtig instruktør, der evner at kunne forklare og overføre de meget grundlæggende kvaliteter i cubansk salsa. Sørens undervisning er altid festlig og tiden flyver af sted under hans kyndige instrukser.


Besøg desuden vores Facebookside og Facebookgruppe her: https://www.facebook.com/salsaviborg/ og https://www.facebook.com/groups/562205250534457/

 

Senest opdateret den 16. juni 2018